Rondreizen Cambodja

Er zijn verschillende manieren waarop je Cambodja kunt gaan verkennen. Zo kan je geheel op eigen houtje door he land gaan reizen. Heb je hiervoor geen tijd, vind je het gezellig om met andere te reizen en wil je graag je reis vooraf geregeld hebben, dan is een georganiseerde rondreizen door Cambodja misschien wel de perfecte uitkomst voor je. Diverse reisorganisaties bieden rondreizen Cambodja aan. In groepen van vaak minimaal 7 en maximaal 24 personen reis je dan onder leiding van een deskundige reisleider en vaak een lokale gids door het land. De route ligt dan vast, je vervoer is geregeld en ook naar je hotel hoef je niet meer om te kijken. Je kan alleen deelnemen aan een rondreis Cambodja maar je kan ook met je partner, vriend of meerdere mensen deelnemen aan de reis.

Aanbieders van rondreizen Cambodja

Er zijn diverse reisorganisaties die Rondreizen Cambodja aanbieden. Het reisaanbod verschilt per organisatie. Zo kan er verschil zitten in de reisroute, reisduur, reisprijs, groepssamenstelling, groepsgrootte, reisperiode, begeleiding, reisvoorwaarden enzovoort. Als je een rondreis door Cambodja wilt gaan maken is het handig om de reizen van de diverse reisorganisaties goed te vergelijken om zo de reis te vinden die het beste bij je past.

De belangrijkste en beste reisorganisaties zijn: 333Travel.nl, Baobab.nl, FOX, Verre Reizen van ANWB, Koningaap.nl, NRV.nl, Sawadee.nl, Shoestring.nl, SNP Natuurreizen, TenzingTravel.nl (voorheen Kuoni) en VanVerre.nl.

Zelf je rondreis Cambodja samenstellen

Reis je liever niet in groepsverband en wil je zelf je reisroute en reisduur bepalen? Dat kan ook. Met de zogenaamde bouwsteenreizen kan je bij diverse reisorganisaties je eigen reis samenstellen. Je reist alleen (of met partner of vriend) en kan op voorhand als je vluchten, lokaal vervoer, hotels en gidsen laten regelen. Bouwsteenreizen worden onder meer aangeboden door Riksjatravel.nl en 333Travel.nl.