Online busticket voor Cambodja boeken

Een online busticket voor Cambodja boeken is tegenwoordig mogelijk voor een groot aantal busverbindingen binnen Cambodja en voor internationale verbindingen. Waar het vroeger alleen mogelijk was om ter plekke op het station of via je hotel of guesthouse je buskaartje te kopen, is het nu mogelijk om vanuit je luie stoel alvast je kaartje voor een busverbinding binnen Cambodja te kopen. Ook belangrijke internationale busverbindingen kan je nu eenvoudig op voorhand boeken zodat je zeker weet dat je plek hebt in de vaak volle bussen.

Waar kan je een online busticket voor Cambodja boeken?

Er zijn een aantal websites waar je tegenwoordig je online busticket voor Cambodja kan boeken. Je hoeft dus niet meer naar het busstation om je busticket te boeken en ook is hulp van je hotel of guesthouse niet meer nodig om aan je buskaartje te kopen. Als je op voorhand je busticket boekt ben je er zeker van dat je een plek hebt en kan je geen vertraging aanlopen omdat de bus vol zit en je op de volgende moet wachten. Je kan nu online je buskaartjes voor veel bussen binnen Cambodja boeken via 12go.asia. Je kan er buskaartjes voor populaire busverbindingen boeken zoals de bus van Phnom Penh naar Sihanoukville, de bus van Phnom Penh naar Siem Reap, de bus van Kampot naar Sihanoukville of de bus van Battambang naar Phnom Penh. Ook diverse nachtbussen kan je er vinden en boeken. De belangrijkste internationale busverbindingen tussen Cambodja en Vietnam, Thailand of Laos kan je er ook eenvoudig boeken. Hieronder vind je een overzicht met de belangrijkste busverbindingen in Cambodja waarvoor je een online busticket kunt boeken.

De bussen waarvoor je via 12go.asia een kaartje kunt kopen zijn over het algemeen van goede kwaliteit. Het bedrijft werkt samen met een bepaald aantal busmaatschappijen in Cambodja die een goede status hebben. Ze onderscheiden zich door de goede kwaliteit van de bus, goede service (soms wordt je opgehaald bij je hotel) en de betrouwbaarheid van de buschauffeurs. Op de meeste traject zal de vervoerder Giant Ibis Transport zijn, een grote Cambodjaanse busmaatschappij die veel diensten uitvoert in Cambodja.